Nieuws

Filteren op onderwerp

Filteren op type

Column

Internationaal, lokaal koken

Columnist Marja van der Ende kijkt in het buitenland naar lokaal voedsel

Interview

Melkveebedrijf snel op weg naar zorglandgoed

Via de boerenversneller wil boerderij Het Lansingerland in Bergschenhoek zo snel mogelijk een zorglandgoed worden

Interview

Dutch Food Week gaat digitaal en schrapt markt vanwege corona

De Dutch Food Week ziet er door corona anders uit dan normaal. De planning veranderde zelfs vorige week nog, door de aangescherpte coronamaatregelen.

Reportage

Koksopleidingen doen weinig lokaal (maar er is hoop)

Lokale seizoensproducten die als kunstwerkjes eindigen op een bord in een brasserie of restaurant, zo’n gek idee is het niet. In de horeca wordt voedsel uit de buurt steeds geliefder, maar bij veel opleidingen voor koks lukt het nog niet zo

Interview

"Mijn mest brengt geld op"

Voor boer Jan Duijndam is mest geen probleem dat hoofdpijn oplevert, maar juist een extra inkomstenbron

Evenementen